Confidențialitate

Informații personale

Utilizatorii trebuie să introducă date reale și complete despre aceștia. In caz contrar, ne rezervăm dreptul de a suspenda sau desființa contul utilizatorului. Compania noastră va utiliza informatiile introduse in formularul de comanda STRICT în interes propriu. Utilizatorii au dreptul de a-și modifica informațiile introduse la efectuarea comenzii.

Prin încărcarea, postarea sau transmiterea de informații în site-ul nostru, utilizatorii acordă companiei dreptul de a folosi sau distribui aceste informații.

Utilizatorii sunt responsabili pentru toate acțiunile care decurg din accesarea contului și utilizarea parolei personale. Compania noastră nu poate fi facută responsabilă pentru erorile survenite în urma neglijenței utilizatorului privind securitatea și confidențialitatea contului și parolei sale.

Protecția datelor personale

Datele clienților sunt utilizate de către compania noastră pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail sau alte mijloace de comunicare despre acțiunile ulterioare.

Datele personale ale utilizatorilor vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.

Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. Pizza Baci se angajeaza sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si Pizza Baci.

Compania noastră se obligă sa respecte drepturile utilizatorilor, iar la cererea trimisă pe email la adresa contact [at] pizzabaci.ro, se obligă:
să rectifice, actualizeze, blocheze, șteargă sau să transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a căror prelucrare nu este conformă dispozițiilor legii nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestora.

Pizza Baci certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de:

Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora.
Legea nr. 365/2002 cu modificarile aduse prin legea nr. 121/2006 privind comertul electronic.
Ordonanta nr. 130/2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 privind regimul juridic al contractelor la distanta.

Datele cardului bancar nu sunt transferate sau stocate pe serverele companiei.

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONȚINUTUL SITE-ULUI WWW.PIZZABACI.RO SAU DE A AFECTA PERFORMANȚELE SERVERELOR PE CARE RULEAZA SITE-UL, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI ȘI VA PUNE IN MIȘCARE CERCETAREA PENALĂ ÎMPOTRIVA CELOR CARE AU ÎNCERCAT ACEST FAPT.