Termeni și condiții

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Accesul la site www.pizzabaci.ro de catre vizitatori se supune Termenilor si conditiilor și implica acceptul dumneavoastră, reprezentand o intelegere între părți.
Site-ul Pizza Baci este proprietatea entității:
IL SEME CIBO S.R.L, având CUI 40613012.
Adresa noastră este: Strada OCNEI nr. 9, Sibiu.
Telefon: 0369 430 430
Email: contact@pizzabaci.ro

Copyright

Continutul paginilor web nu poate fi reprodus, modificat, transferat sau înregistrat fără acordul în scris al proprietarului pizzabaci.ro.
Acest website este proprietatea IL SEME CIBO S.R.L. și este apărat de legea drepturilor de autor. Folosirea fără acordul companiei a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legii.

Produse și Servicii

Produsele și serviciile oferite de site-ul pizzabaci.ro sunt disponibile și pentru comenzi online. Aceste produse sunt produse alimentare, din categoria restaurante: pizza, deserturi, băuturi alcoolice și nealcoolice.

Prețurile produselor comercializate online sunt exprimate în lei. Prețul final plătit de cumpărător este format din prețul produsului + cheltuielile de expediție aferente. Cheltuielile de expediție sunt detaliate pe site inainte de plasarea Comenzii de către cumpărător.

Modalitati de plata

Ramburs, agentului firmei de curierat, în momentul primirii produselor.
Online cu cardul de credit/debit.

Politica de livrare a produselor

Livrarile noastre se fac în ordinea primirii comenzilor, în intervalul programului de lucru cu publicul afișat pe site-ul nostru. Timpul mediu de livrare variază între 30 și 90 minute dar poate fi mai mare atunci când se cumulează mai mulți factori care îi influențează creșterea.

În cazul în care clientul nu poate fi contactat la data și ora stabilită pentru livrare, comanda va fi anulată.

Livrarea se produce doar în cazul unei comenzi minime, în valoare de 35 de lei.

Politica de retur/anulare a produselor

Clientul poate solicita returnarea produselor / anularea comenzilor în urmatoarele situații:

  • Comenzile prezintă deteriorări severe.
  • Există întârzieri în livrarea produselor mai mari de 2 ore (calculate din momentul lansării comenzilor).
  • Produsele au fost livrate/facturate greșit. Livrarea altor produse decat cele solicitate trebuie semnalată imediat, iar Consumatorul poate refuza recepția.
  • Consumatorul poate solicita returnarea acestuia pentru înlocuire, iar în situația în care produsul nu se mai află pe stoc, poate opta pentru înlocuire sau rambursarea integrală a contravalorii.
  • Dacă se agreează înlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, se va plăti diferența, respectiv dacă valoarea este mai mică, va primi o rambursare partială pana la valoarea produsului înlocuitor.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

IL SEME CIBO S.R.L. colectează și prelucrează datele cu caracter personal în cadrul site-ului pizzabaci.ro conform Politicii de Confidențialitate privind prelucrarea datelor cu caracter personal, disponibilă la finalul acestei pagini.

Consimtamantul pentru primirea de newslettere / alerte cu continut comercial se manifesta de client conform Politicii privind prelucrarea datelor cu caracter personal disponibile.

Limitarea responsabilității

Compania noastră nu își asumă responsabilitatea pentru posibilele daune rezultate din folosirea informațiilor de pe acest site.
Compania noastră nu își asumă responsabilitatea pentru buna funcționare a surselor externe de conținut către care se fac trimiteri, nefiind în nici un fel implicat în gestionarea acestora.

Pizza Baci nu își asumă nici o responsabilitate în cazul în care:
informațiile nu vor împlini toate cerințele dumneavoastră;
site-ul nu poate fi accesat de către utilizatori, pe o perioada nedeterminată de timp;
calitatea oricăror produse, servicii, informații sau altor materiale cumpărate sau obținute de dumneavoastră prin intermediul site-ului, nu va satisfac toate cerințele.

Pizza Baci nu va fi răspunzător pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, date sau alte pierderi intangibile, prin
utilizarea sau imposibilitatea utilizării informațiilor site-ului;
acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;
declarații sau acțiuni ale oricărei terțe părți asupra serviciilor site-ului;
orice altă problema legată de serviciile site-ului.

Compania își rezervă dreptul de a anula o comandă în cazul în care prețul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost introduse greșit în baza de date, sau afișate greșit, livrarea nefiind încă efectuată.

Toate promoțiile sunt valabile în limita stocului disponibil.

Informațiile despre produse sunt oferite cu titlu informativ. Acestea corespund realității în momentul introducerii acestora în cadrul site-ului iar Pizza Baci nu este răspunzător pentru eventualele omisiuni, greșeli sau schimbări apărute.

Actualizarea conținutului

Compania noastră își rezervă dreptul de a modifică și actualiza în orice moment conținutul acestui site fără o notificare prealabilă.

Litigii

Orice litigiu apărut în legătură cu utilizarea acestui site va fi rezolvat pe cale amiabilă.
În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competență revine instanțelor de judecată.

Clientul confirmă că a citit și acceptat acești termeni și condiții. Utilizarea site-ului de către client implică acceptarea necondiționată a acestor termeni și condiții.

Confidențialitatea datelor cu caracter personal

Utilizatorii trebuie să introducă date reale și complete despre aceștia. Compania noastră va utiliza informatiile introduse in formularul de comanda STRICT pentru livrări. Utilizatorii au dreptul de a-și modifica informațiile introduse la efectuarea comenzii.

Prin încărcarea, postarea sau transmiterea de informații în site-ul nostru, utilizatorii acordă companiei dreptul de a folosi aceste informații.

Utilizatorii sunt responsabili pentru toate acțiunile care decurg din accesarea site-ului. Compania noastră nu poate fi facută responsabilă pentru erorile survenite în urma neglijenței utilizatorului privind securitatea și confidențialitatea datelor sale.

Protecția datelor personale

Datele clienților sunt utilizate de către compania noastră pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail sau alte mijloace de comunicare despre acțiunile ulterioare.

Datele personale ale utilizatorilor vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.

Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. Pizza Baci se angajeaza sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si Pizza Baci.

Compania noastră se obligă sa respecte drepturile utilizatorilor, iar la cererea trimisă pe email la adresa contact [at] pizzabaci.ro, se obligă:
să rectifice, actualizeze, blocheze, șteargă sau să transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a căror prelucrare nu este conformă dispozițiilor legii nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestora.

Pizza Baci certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de:

Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora.
Legea nr. 365/2002 cu modificarile aduse prin legea nr. 121/2006 privind comertul electronic.
Ordonanta nr. 130/2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 privind regimul juridic al contractelor la distanta.

Datele cardului bancar nu sunt transferate sau stocate pe serverele companiei.

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONȚINUTUL SITE-ULUI WWW.PIZZABACI.RO SAU DE A AFECTA PERFORMANȚELE SERVERELOR PE CARE RULEAZA SITE-UL, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI ȘI VA PUNE IN MIȘCARE CERCETAREA PENALĂ ÎMPOTRIVA CELOR CARE AU ÎNCERCAT ACEST FAPT.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]